• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Trouwfotografie

Een tijdloze herinnering aan jullie mooiste dag

Jullie mooiste dag moet natuurlijk zo écht mogelijk vastgelegd worden. Alle details en gebeurtenissen wil je je later herinneren. Voor mij als trouwfotograaf is dat een eervolle taak die ik met liefde uitvoer. In 2017 volgde ik twee workshops trouwfotografie en fotografeerde ik twee bruiloften.

workshop trouwfotografie maart 2017
workshop trouwfotografie augustus 2017
trouwdag Cindy en Sylvester 07-07-2017 
trouwdag Janneke en Jean-Paul 17-11-2017

Op jullie trouwdag
Wat leg ik allemaal vast op jullie bruiloft? In ieder geval de voorbereidingen van de bruid (bruidskapsel en -make-up) en eventueel bruidegom, details van jullie trouwkleding, de ringen, het trouwboeket, etc. Daarnaast het moment dat jullie elkaar voor het eerst in trouwkleding zien en natuurlijk de ceremonie (de toespraak, het ja-woord, de kus, het omschuiven van de ringen en het ondertekenen van de huwelijksakte). Uiteraard hoort een trouwreportage op een mooie of bijzondere locatie erbij! Tijdens een persoonlijk gesprek lopen we jullie trouwdag door en bekijken we bij welke gebeurtenissen jullie mijn aanwezigheid wensen.

Na jullie trouwdag
Binnen twee weken na jullie trouwdag ontvangen jullie minimaal 100 foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Daarna kunnen jullie in hoge kwaliteit een trouwalbum of andere fotoproducten bestellen via FOTOlief.

Jullie mooiste dag leg ik vast vanaf € 599,-. Neem contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Prijzen
Portfolio

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!