• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Zwangerschapsfotografie

Tijdloze herinnering aan bijzondere periode

zwangerschapsfotograaf FOTOlief Rotterdam en BarendrechtEen zwangerschap is een bijzondere periode in je leven die je snel vergeet zodra je kindje er is. Leg ‘m daarom vast als waardevolle herinnering voor later. In de pop-up studio bij je thuis of op een mooie buitenlocatie; ik fotografeer je waar je maar wilt. Heb je thuis weinig ruimte of daglicht, dan richt ik mijn ruime en lichte huiskamer in als studio. Uiteraard kun je ook met je partner en eventuele oudere kindjes op de foto.

De beste periode voor een zwangerschapshoot is als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.

In overleg kiezen we kleding waar jij je lekker bij voelt en die past bij de stijl van zwangerschapsfotografie. Voor mama’s in spe die van een beetje glamour houden, heb ik vier speciale zwangerschapsjurken, waarvan twee van Mii Estilo.

Kies je naast zwangerschapsfotografie ook voor een newbornshoot, dan ontvang je een interessante korting!

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Prijzen
Portfolio

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!