• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Minishoots groot succes!

Op zaterdag 14 april 2018 organiseerde FOTOlief minishoots voor Moederdag en Vaderdag. Een drukke dag waarbij ik veel baby’s, kinderen en gezinnen voor een speciale achtergrond mocht fotograferen. Met geweldige foto’s als resultaat, waar verschillende papa’s, opa’s en oma’s binnenkort mee verrast zullen worden.

Bij een reguliere babyshoot of kindershoot kun je trouwens ook voor deze populaire achtergrond kiezen. Mail naar martine@foto-lief.nl om een afspraak te maken of boek via het contactformulier.

Comments

comments

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.