• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Contact

Lees hier alles over de aangepaste werkwijze met betrekking tot het coronavirus.

Word je enthousiast van de foto’s in mijn portfolio en wil je een fotoshoot boeken? Reserveer nu

Heb je andere vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Na het invullen neem ik binnen 2 werkdagen (tijdens schoolvakanties 3 werkdagen) per e-mail contact met je op om een afspraak te plannen. Heb je na 3 werkdagen geen e-mail terug ontvangen, controleer dan je ongewenste post.

Werkgebied
Het grootste deel van mijn klanten komt uit Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam. Woon je hier in de buurt, dan leg ik graag mooie herinneringen voor je vast. Daarnaast ontvang ik in de studio regelmatig klanten van verder weg; van Wassenaar tot Gouda en van Breda tot Tholen. De maximale afstand voor een fotoshoot op locatie of bij je thuis is 25 kilometer.

Werktijden
Over het algemeen werk ik tijdens schooltijden (ma-vr 9.30 tot uiterlijk 13.30 uur). Houd hier rekening mee als je een fotoshoot met schoolgaande kinderen (vanaf 4/5 jaar) wilt boeken. Buiten schooltijden zijn mijn opties heel beperkt. Fotoshoots in de weekenden zijn niet mogelijk.

Bereikbaarheid en parkeren
Voorlopig is ons adres alleen te vinden met Google Maps of de Kaarten-app op de iPhone. Parkeren is gratis en kan naast de woning. De studio bevindt zich op de eerste etage. Houd hier rekening mee als je minder goed ter been bent.

Contactgegevens:
06 24226977 (maandag t/m vrijdag 9.00 tot 13.00 uur)
martine@foto-lief.nl
Helenapolder 9, 2992TW Barendrecht
facebook.com/fotolief
Instagram: @martinefotolief
KvK-nummer: 65693345
Rekeningnummer: NL15 KNAB 0256 8798 85

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.