• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Fotografie

Weer even terug bij dát moment...

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen… Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later. Als getrouwde moeder van twee kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk mooie foto’s van deze momenten zijn.

Bij alle fotoshoots gebruik ik daglicht, tenzij het echt niet anders kan. Ik heb een kleine thuisstudio. Hier doe ik zwangerschapsshoots, newbornshoots, cakesmash fotoshoots, babyshoots, kindershoots en gezinsfotoshoots tot vier personen. Newbornshoots en lifestyleshoots (zwanger, newborn of gezin) zijn mogelijk bij je thuis. Daarnaast doe ik ook zwangerschapsshoots, gezinsfotoshoots en familieshoots op buitenlocaties in de regio.

Voor meer informatie klik je op een van de mogelijkheden hieronder. Heb je andere wensen, dan kun je altijd contact opnemen voor een passende offerte.

Trouwfotografie
Zwangerschapsfotografie (ook als lifestyle)
Newbornfotografie (ook als lifestyle)
Cakesmash fotoshoot
Baby, kind en gezin (ook als lifestyle)
Familiefotografie
Generatiefotografie
Loveshoot
Prijzen
Portfolio
Fotoshoot tips
Wie ben ik?
Een kijkje achter de schermen
Een kijkje in de studio

Reserveer nu

Earlybirds Fotografie
Sinds 2016 fotografeer ik vrijwillig voor de Stichting Earlybirds Fotografie. Deze stichting maakt kosteloos fotoreportages van te vroeg geboren kindjes, als waardevolle herinnering aan de periode in het ziekenhuis. Dit vrijwilligerswerk is niet mogelijk zonder donaties. Wil je de stichting steunen, doe dan een donatie via deze link. Kijk voor meer informatie over de Stichting Earlybirds Fotografie op www.stichtingearlybirds.nl. Voor voorbeelden van mijn Earlybirds-reportages klik je op onderstaand logo.

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.

Secured By miniOrange