• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Fotografie

Weer even terug bij dát moment...

FOTOlief fotograaf Barendrecht Rotterdam

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen… Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.

Sinds 2015 fotografeer ik alles rondom liefde en familie. Met mijn pure, rustige en lichte stijl bied ik jullie tijdloze foto’s waar jullie over 20 jaar nog met een warm gevoel naar kijken.

In de meeste gevallen gebruik ik daglicht of ander aanwezig licht, omdat dit het meest natuurlijk oogt. Afhankelijk van jullie wensen en de mogelijkheden kom ik met mijn mobiele studio bij je thuis, bouw ik mijn huiskamer om tot studio of spreken we af op een mooie buitenlocatie.

Voor meer informatie klik je op een van de mogelijkheden hieronder. Heb je andere wensen, dan kun je altijd contact opnemen voor een passende offerte.

Trouwfotografie
Zwangerschapsfotografie (ook als lifestyle)
Newbornfotografie (ook als lifestyle)
Cakesmash fotoshoot
Baby, kind en gezin (ook als lifestyle)
Familiefotografie
Generatiefotografie
Loveshoot
Prijzen
Portfolio
Fotoshoot tips
Wie ben ik?
Een kijkje achter de schermen

Reserveer nu

Earlybirds Fotografie
Sinds 2016 fotografeer ik vrijwillig voor de Stichting Earlybirds Fotografie. Deze stichting maakt kosteloos fotoreportages van te vroeg geboren kindjes, als waardevolle herinnering aan de periode in het ziekenhuis. Dit vrijwilligerswerk is niet mogelijk zonder donaties. Wil je de stichting steunen, doe dan een donatie via deze link. Kijk voor meer informatie over de Stichting Earlybirds Fotografie op www.stichtingearlybirds.nl. Voor voorbeelden van mijn Earlybirds-reportages klik je op onderstaand logo.

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.