• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Baby, kind en gezin

Ongedwongen foto’s van elk moment

Gezinsfotoshoot gezinsfotografie gezinsfotograaf FOTOlief fotografie fotograaf fotoshoot Barendrecht Rotterdam

Portfoliolinks staan onderaan deze pagina

Reserveer nu

Babyfotografie, kinderfotografie en gezinsfotografie
Kinderen groeien heel snel. Voor je het weet is je kleintje klaar om naar school te gaan. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe fijn het is om mooie foto’s te hebben van die waardevolle baby- en peutertijd. Elke periode heeft zijn eigen charme en levert een ander soort foto’s op. Die lieve baby, die eigenwijze peuter of die verlegen kleuter; ik fotografeer je kindje zoals hij is.

In mijn studio in Barendrecht, op een mooie buitenlocatie of een lifestyleshoot bij je thuis; jij kiest waar ik je kindje(s) fotografeer. Uiteraard kunnen jullie ook als gezin op de foto. In de studio kan ik maximaal vier personen kwijt. Bij een lifestyleshoot maak ik foto’s in jullie thuisomgeving, zoals de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio baby’s en kinderen
Portfolio gezinnen
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.