• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Baby, kind en gezin

De onbevangenheid van je kleintje

babyfotograaf kinderfotograaf gezinsfotograaf FOTOlief Barendrecht Rotterdam

Portfolio zien? Klik op de foto.

Reserveer nu

Babyfotografie en kinderfotografie
Kinderen groeien heel snel. Voor je het weet is je newborn klaar om naar school te gaan. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe fijn het is om mooie foto’s te hebben van die waardevolle baby- en peutertijd. Elke periode heeft zijn eigen charme en levert een ander soort foto’s op. Die lieve baby, die eigenwijze peuter of die verlegen kleuter; ik fotografeer je kindje zoals hij is.

Bij je thuis
In de mobiele studio bij je thuis of op een mooie buitenlocatie; een baby- of kindershoot kan overal. Heb je thuis weinig ruimte of daglicht, dan richt ik mijn ruime en lichte huiskamer in als studio.

Gezinsfotografie
Uiteraard kunnen jullie ook als gezin op de foto. In verband met de beperkte mogelijkheden van mijn mobiele studio fotografeer ik vanaf vier personen alleen op een buitenlocatie. Daarnaast is een lifestyleshoot altijd mogelijk, waarbij ik jullie in jullie eigen thuisomgeving fotografeer, bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.