• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Baby, kind en gezin

De onbevangenheid van je kleintje

Babyfotografie en kinderfotografie
Kinderen groeien heel snel. Voor je het weet is je newborn klaar om naar school te gaan. Als moeder van twee kleine kindjes weet ik hoe fijn het is om mooie foto’s te hebben van die waardevolle baby- en peutertijd. Elke periode heeft zijn eigen charme en levert een ander soort foto’s op. Die lieve baby, die eigenwijze peuter of die verlegen kleuter; ik fotografeer je kindje zoals hij is.

Bij je thuis
In de pop-up studio bij je thuis of op een mooie buitenlocatie; een baby- of kindershoot kan overal. Heb je thuis weinig ruimte of daglicht, dan richt ik mijn ruime en lichte huiskamer in als studio.

Gezinsfotografie
Uiteraard kunnen jullie ook als gezinnetje op de foto. In verband met de beperkte mogelijkheden van mijn pop-up studio fotografeer ik vanaf vier personen liever op een buitenlocatie. Daarnaast is een lifestyleshoot een mooie optie!

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Prijzen
Portfolio

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!