• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Cakesmash fotoshoot

Iets om te vieren!

Cakesmash fotoshoot fotograaf Barendrecht Rotterdam FOTOliefDe eerste verjaardag van je kleintje is heel bijzonder; daar weet ik als moeder van twee kleine kindjes alles van. Je kindje is in een jaar tijd zoveel gegroeid en heeft zoveel geleerd. Een mooie gebeurtenis om met een feestelijke cakesmash fotoshoot bij stil te staan!

Meestal plan je een cakesmash één tot twee maanden vóór de eerste verjaardag van je kindje, zodat je de foto’s op tijd ontvangt voor de verjaardagsuitnodiging.

Spelen en kliederen
De fotoshoot vindt bij voorkeur plaats bij mij in Barendrecht. Ik heb een lichte en ruime huiskamer waar ik de pop-up studio neerzet. Het grote voordeel hiervan is dat jullie geen troep hoeven op te ruimen, want tijdens de fotoshoot mag alles! Eerst even spelen met de ballonnen en vervolgens lekker kliederen met het cakesmashtaartje. We eindigen met een warm badje om al spetterend weer schoon te worden. Ondertussen maak ik de leukste foto’s. Het taartje is bij de prijs inbegrepen en maak ik zelf.

De aankleding
Voor meisjes kun je kiezen uit settings in donkerroze, donkerroze met mint, lichtroze, pastel met lichtroze, zwartwit en zwartwit met roze. Voor jongens kun je kiezen uit settings in donkerblauw met mint, lichtblauw, pastel met lichtblauw, zwartwit en zwartwit met blauw of mint. Van de aankleding en de kleertjes die ik verzorg (maat 80 ongeveer) zie je voorbeelden in het portfolio. Wil je graag eigen kleertjes aantrekken (die bij de aankleding passen), dan kan dit natuurlijk ook.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je minimaal twintig foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Ik maak ook een collage die je als uitnodiging kunt gebruiken voor het verjaardagsfeestje. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!