• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Familiefotografie

De hele familie bij elkaar

Familieshoot fotograaf Barendrecht Rotterdam FOTOliefOf je nu uit een grote of uit een kleine familie komt, een familiefoto is altijd bijzonder. Families veranderen constant. Die familiefoto die vijf jaar geleden op een bruiloft werd gemaakt, kan er nu ineens heel anders uitzien. Denk maar aan schoonzussen, zwagers of kleinkinderen die de familie uitbreiden…

Een locatie naar keuze
Met een familieshoot bij FOTOlief maken jullie een mooie wandeling van ongeveer een uur op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld de Rhoonse Grienden. Onderweg stoppen we op de mooiste plekjes om jullie in verschillende opstellingen te fotograferen. Ik fotografeer de complete familie, maar ook stellen en gezinnen afzonderlijk, zodat jullie een gevarieerde reportage kunnen verwachten.

Een bijzondere vorm van familiefotografie is een generatiefoto van drie of meer opeenvolgende generaties. Meer informatie vind je hier.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Prijzen
Portfolio

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!