• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Lifestylefotografie

Quality time met je gezin!

Lifestylefotografie Barendrecht FOTOliefEen spontane fotoreportage van het dagelijkse leven: dat is lifestylefotografie. Veel mensen laten zichzelf en hun kinderen geposeerd fotograferen, terwijl het juist zo leuk is om later terug te zien hoe het échte leven er vroeger uit zag. Bij een lifestyleshoot kom ik bij jullie thuis en maak ik foto’s van alledaagse momenten. Samen koken, aan tafel eten, knutselen met de kinderen, een avondritueel, tv-kijken op de bank, stoeien met papa; allemaal momenten die passen bij jullie levensstijl en het waard zijn om vast te leggen. Een lifestyleshoot levert altijd spontane foto’s op, in tegenstelling tot geposeerde fotografie. Tijdens een lifestyleshoot genieten jullie van quality time met je gezin, terwijl ik vanaf de zijlijn foto’s maak als waardevolle herinnering voor later.

Bijzondere lifestyleshoots
Behalve een lifestyleshoot bij jullie thuis, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld in een park, het bos of op het strand een reportage te maken. Een wandeling, picknicken, spelen in de speeltuin; allemaal even leuk om te fotograferen!

Een bijzondere vorm van lifestylefotografie is een fotoshoot tijdens de kraamperiode. Hou je niet van geposeerde newbornfotografie? Dan is een newborn lifestyleshoot, waarbij ik alle bijzondere kraammomenten vastleg (badje, aankleden, voeding, knuffelen, slapen, etc.), een mooi alternatief!

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je minimaal twintig foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Prijzen
Portfolio

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!