• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Lifestylefotografie

Quality time met je gezin!

Lifestylefotografie Barendrecht FOTOlief

Portfolio zien? Klik op de foto.

Een spontane fotoreportage van het dagelijkse leven: dat is lifestylefotografie. Veel mensen laten zichzelf en hun kinderen geposeerd fotograferen, terwijl het juist zo leuk is om later terug te zien hoe het échte leven er vroeger uit zag. Bij een lifestyleshoot kom ik bij jullie thuis en maak ik foto’s van alledaagse momenten. Samen koken, aan tafel eten, knutselen met de kinderen, een avondritueel, tv-kijken op de bank, stoeien met papa; allemaal momenten die passen bij jullie levensstijl en het waard zijn om vast te leggen. Een lifestyleshoot levert altijd spontane foto’s op, in tegenstelling tot geposeerde fotografie. Tijdens een lifestyleshoot genieten jullie van quality time met je gezin, terwijl ik vanaf de zijlijn foto’s maak als waardevolle herinnering voor later.

Bijzondere lifestyleshoots
Behalve een lifestyleshoot bij jullie thuis, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld in een park, het bos of op het strand een reportage te maken. Een wandeling, picknicken, spelen in de speeltuin; allemaal even leuk om te fotograferen!

Een bijzondere vorm van lifestylefotografie is een fotoshoot tijdens de kraamperiode. Hou je niet van geposeerde newbornfotografie? Dan is een newborn lifestyleshoot, waarbij ik alle bijzondere kraammomenten vastleg (badje, aankleden, voeding, knuffelen, slapen, etc.), een mooi alternatief!

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.