• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Newbornfotografie

De kleinste handjes en voetjes

Portfolio zien? Klik op de foto.

Reserveer nu

Wat leuk dat jullie een kindje verwachten en interesse hebben in newbornfotografie! De eerste weken na de geboorte groeit jullie baby het snelst. Met een newbornshoot heb je een mooie herinnering aan die bijzondere periode waarin jullie baby nog zo klein en puur was.

Begin 2016 volgde ik een workshop newbornfotografie bij Brenda Olie en sindsdien heb ik al meer dan 70 newborns voor mijn lens gehad!

Bij je thuis of in de studio
Thuis foto’s laten maken is natuurlijk het fijnste. Bij newbornfotografie zet ik de mobiele studio bij jullie thuis op, zodat jullie de deur niet uit hoeven. Het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 2,5×2,5 meter in de buurt van een raam zonder direct zonlicht. Ik maak namelijk foto’s bij daglicht. Als je thuis geen ruimte hebt voor de mobiele studio, kun je altijd bij FOTOlief langs komen. Je ontvangt dan zelfs een korting.

Een newborn lifestyleshoot is ook mogelijk bij je thuis. Hierbij leg ik verschillende kraammomenten vast, zoals een badje, verschoning, voeding of lekker samen knuffelen. Een combinatie van een lifestyleshoot en geposeerde newbornshoot kan natuurlijk ook.

Mijn stijl
Het maakt niet uit of je baby slaapt of wakker is tijdens de fotoshoot. Dat komt doordat ik newborns alleen fotografeer in natuurlijke poses, dus liggend op rug, zij of buik. Ik gebruik wraps om je baby te ontspannen en om foto’s te maken in schalen en manden. Newborns worden vaak rustig van het inwrappen doordat ze in dezelfde houding liggen als in de baarmoeder. Bij het poseren gebruik ik spullen in lichte en natuurlijke kleurtinten. Daarnaast heb ik oog voor details als handjes en voetjes. En wil je graag foto’s met broertjes, zusjes en als gezin laten maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor een goede indruk van mijn stijl verwijs ik je graag naar mijn portfolio.

De beste periode
Het liefst fotografeer ik newborns in de tweede of uiterlijk derde week na de geboorte, omdat ze dan vaak nog veel slapen en gemakkelijker te poseren zijn. Een newbornshoot is mogelijk tot de leeftijd van ongeveer vier weken, maar de kans dat je baby rustig slaapt en zich mooi laat poseren wordt steeds kleiner naarmate je langer wacht. Een newborn lifestyleshoot is mogelijk tijdens de eerste zes weken na de geboorte. Als je een newbornshoot boekt, zet ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Vervolgens nemen jullie zo snel mogelijk na de geboorte contact op om de fotoshoot in te plannen.

TIP: Wist je dat ik ook foto’s maak voor geboortekaartjes? Een shoot voor een geboortekaartje is eigenlijk een korte newbornshoot op dag twee of drie na de geboorte, waarbij ik jullie en jullie kindje zo min mogelijk belast. Ik kan zelfs naar het geboortehotel komen als het nodig is. Van tevoren kiezen jullie in welke setting ik jullie kleintje ga fotograferen en deze spullen neem ik mee. Dezelfde (of uiterlijk de volgende) dag ontvang je acht digitale foto’s die je kunt gebruiken voor het geboortekaartje. De kosten voor een geboortekaartje fotoshoot bedragen € 109,-. Mail naar martine@foto-lief.nl als je meer wilt weten. En kijk voor unieke geboortekaartjes eens op www.marsanda.nl.

En verder
Tijdens de fotoshoot neem ik rustig de tijd om verschillende settings te creëren. Ik ben gemiddeld zo’n anderhalf tot twee uur bezig. Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.

Secured By miniOrange