• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Trouwfotografie

Beleef opnieuw de emoties van jullie mooiste dag

trouwfotografie Rotterdam Erasmusbrug FOTOlief fotograaf Barendrecht

Portfolio zien? Klik op de foto.

Elke trouwdag is uniek en elk bruidspaar is anders. Maar één ding hebben alle bruidsparen gemeen: jullie willen natuurlijk dat jullie mooiste dag zo écht mogelijk wordt vastgelegd. Hoe jullie het ook vieren, alle details en gebeurtenissen wil je je later herinneren. Voor mij als trouwfotograaf is dat een belangrijke taak die ik met volle overgave uitvoer. Zodat jullie over 20 jaar nog steeds alle emoties voelen als jullie de trouwfoto’s zien.

In 2017 volgde ik twee workshops trouwfotografie. Sindsdien heb ik al vijf bruiloften vast mogen leggen.

workshop trouwfotografie maart 2017
workshop trouwfotografie augustus 2017
trouwdag Cindy en Sylvester 07-07-2017
trouwdag Janneke en Jean-Paul 17-11-2017
trouwdag Heidi en Stefan 15-06-2018

Op jullie trouwdag
Wat leg ik allemaal vast op jullie bruiloft? In ieder geval de voorbereidingen van de bruid (bruidskapsel en -make-up) en eventueel bruidegom, details van jullie trouwkleding, de ringen, het trouwboeket, etc. Daarnaast het moment dat jullie elkaar voor het eerst in trouwkleding zien en natuurlijk de ceremonie (de toespraak, het ja-woord, de kus, het omschuiven van de ringen en het ondertekenen van de huwelijksakte). Uiteraard hoort een trouwreportage op een mooie of bijzondere locatie erbij! Tijdens een persoonlijk gesprek lopen we jullie trouwdag door en bekijken we bij welke gebeurtenissen jullie mijn aanwezigheid wensen.

Na jullie trouwdag
In de derde week na jullie trouwdag plannen we een kijkafspraak om de bewerkte foto’s (minimaal 100) samen te bekijken. Jullie ontvangen dan ook een luxe USB-stick waar de foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk op staan. Desgewenst stuur ik binnen een paar dagen na jullie trouwdag enkele previews toe. Na ontvangst van de digitale foto’s is het mogelijk om in hoge kwaliteit een trouwalbum of andere fotoproducten te bestellen via FOTOlief.

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.