• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Trouwfotografie

Beleef opnieuw de emoties van jullie mooiste dag

Trouwfotograaf bruidsfotograaf FOTOlief Barendrecht Rotterdam

Portfolio zien? Klik op de foto.

Elke trouwdag is uniek en elk bruidspaar is anders. Maar één ding hebben alle bruidsparen gemeen: jullie willen natuurlijk dat jullie mooiste dag zo écht mogelijk wordt vastgelegd. Hoe jullie het ook vieren, alle details en gebeurtenissen wil je je later herinneren. Voor mij als trouwfotograaf is dat een belangrijke taak die ik met volle overgave uitvoer. Zodat jullie over 20 jaar nog steeds alle emoties voelen als jullie de trouwfoto’s zien.

In 2017 volgde ik twee workshops trouwfotografie. Sindsdien heb ik al diverse mooie bruiloften mogen vastleggen.

workshop trouwfotografie maart 2017
workshop trouwfotografie augustus 2017
trouwdag Cindy en Sylvester 07-07-2017
trouwdag Janneke en Jean-Paul 17-11-2017
trouwdag Heidi en Stefan 15-06-2018
trouwdag C&T 21-06-2018 (zie collage in portfolio)
trouwdag L&W 06-07-2018 (zie collage in portfolio)
geregistreerd partnerschap Anneliese en Sjoerd 11-10-2018
trouwdag Frank en Monika 19-10-2018
trouwdag Marc en Nathalie 18-10-2019

Op jullie trouwdag
Wat ik vastleg op jullie trouwdag bepalen jullie zelf. Denk hierbij aan de voorbereidingen van de bruid (bruidskapsel en -make-up) en eventueel bruidegom, details van jullie trouwkleding, de ringen, het trouwboeket, etc. Daarnaast het moment dat jullie elkaar voor het eerst in trouwkleding zien en natuurlijk de ceremonie (de toespraak, het ja-woord, de kus, het omschuiven van de ringen en het ondertekenen van de huwelijksakte). Uiteraard mag een trouwreportage op een mooie of bijzondere locatie niet ontbreken. Tijdens een persoonlijk gesprek lopen we jullie trouwdag door en bekijken we bij welke gebeurtenissen jullie mijn aanwezigheid wensen. Jullie bepalen hoe jullie dag eruitziet en wat jullie gefotografeerd willen hebben.

Na jullie trouwdag
In de derde week na jullie trouwdag plannen we een kijkafspraak om de bewerkte foto’s samen te bekijken. Jullie ontvangen dan ook een luxe USB-stick waar de foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk op staan. Binnen een paar dagen na jullie trouwdag stuur ik enkele previews toe, zodat je die alvast kunt delen met familie en vrienden. Na ontvangst van de digitale foto’s is het mogelijk om in hoge kwaliteit een trouwalbum of andere fotoproducten te bestellen via FOTOlief.

TIP: neem alvast een voorproefje op de trouwreportage met een loveshoot! Ook leuk om deze foto’s voor de uitnodiging te gebruiken. Een fotoshoot van een uur op een mooie buitenlocatie in de buurt kost € 109,-. Mail naar martine@foto-lief.nl als je meer wilt weten.

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.

Secured By miniOrange