• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Zwangerschapsfotografie

Mooie herinnering aan een bijzondere periode

Zwangerschapsshoot zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotograaf FOTOlief fotografie fotograaf fotoshoot Barendrecht Rotterdam

Reserveer nu

Zwanger zijn is heel bijzonder en je bent het maar negen maanden. En als jullie baby er eenmaal is, ga je die bolle buik misschien wel missen ook. Daarom is het zo leuk om een aandenken te hebben aan deze bijzondere periode. Bijvoorbeeld met zwangerschapsfotografie. Zodat je later kunt zien hoe je er ook alweer uit zag met je zwangere buik…

In mijn studio in Barendrecht, op een mooie buitenlocatie of een lifestyleshoot bij je thuis; ik fotografeer je waar je maar wilt. Uiteraard kun je ook met je partner en eventuele oudere kindjes op de foto. Bij een lifestyleshoot maak ik foto’s in jullie thuisomgeving, zoals de slaapkamer of babykamer.

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.

In overleg kiezen we kleding waar jij je lekker bij voelt en die past bij de stijl van zwangerschapsfotografie. Voor mama’s in spe die van een beetje glamour houden, heb ik zeven speciale zwangerschapsjurken, waarvan vijf van Mii Estilo. Voorbeelden zie je in de fotostrook hierboven.

Kies je naast zwangerschapsfotografie ook voor een newbornshoot, dan ontvang je een leuke korting!

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.