• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Fotoproducten

Een tastbare herinnering

Woodland Magic Martine de Kluiver fotoproducten FOTOlief fotograaf Barendrecht Rotterdam

Foto op hout
Wil je een of meerdere foto’s van je fotoshoot aan de muur hangen? Of ergens neerzetten? Of cadeau geven aan iemand die je dierbaar is? Dan heb ik een mooie suggestie voor je: een foto op hout van Woodland Magic. Via deze link vind je hier meer informatie over, kun je een overzicht bekijken van de prachtige fotoproducten of direct je bestelling plaatsen. Ben je enthousiast geworden? Deel de verkooppagina dan meteen met je netwerk via de knoppen onderin. Alvast bedankt!

Andere mogelijkheden
Wil je geen foto op hout, maar wel een andere tastbare herinnering? Dan kun je via mij diverse mooie fotoproducten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan fotoafdrukken of een fotoalbum. Met de fotoproducten die je bestelt via FOTOlief ben je verzekerd van de beste kwaliteit op professionele materialen. Bijkomend voordeel is dat ik je het werk uit handen neem. Prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen, zoals het materiaal, het formaat en de hoeveelheid.

Levering
Alle fotoproducten (behalve die van Woodland Magic) worden eerst bij mij afgeleverd, zodat ik ze kan controleren op kwaliteit. Producten die met brievenbuspost komen, stuur ik per post naar je door. Producten die als pakket geleverd worden, kun je bij mij afhalen. Wil je deze thuisbezorgd hebben, dan kan dat voor € 7,25 extra. De levertijd is maximaal twee weken nadat je besteld en betaald hebt.

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.