• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Fotoproducten

Een tastbare herinnering

FOTOlief fotografie fotograaf fotoshoot Barendrecht Rotterdam

Woodland Magic Martine de Kluiver fotoproducten FOTOlief fotograaf Barendrecht Rotterdam

Wil je een of meerdere foto’s van je fotoshoot aan de muur hangen? Of ergens neerzetten? Of cadeau geven aan iemand die je dierbaar is? Dan heb ik een mooie suggestie voor je: een foto op hout. Daarnaast kun je via mij diverse andere mooie fotoproducten bestellen, zoals fotoafdrukken of een fotoalbum. Met de fotoproducten die je bestelt via FOTOlief ben je verzekerd van de beste kwaliteit op professionele materialen. Bijkomend voordeel is dat ik je het werk uit handen neem. Prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen, zoals het materiaal, het formaat en de hoeveelheid.

Levering
Alle fotoproducten worden eerst bij mij afgeleverd, zodat ik ze kan controleren op kwaliteit. Producten die met brievenbuspost komen, stuur ik per post naar je door. Producten die als pakket geleverd worden, kun je bij mij afhalen. Wil je deze thuisbezorgd hebben, dan kan dat voor € 7,25 extra. De levertijd is ongeveer twee weken nadat je besteld en betaald hebt.

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.