• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Cadeaubon

Verras iemand met een cadeaubon!

Wil je iemand verrassen en (gedeeltelijk) een fotoshoot cadeau geven? Bijvoorbeeld als felicitatie voor de zwangerschap, als kraamcadeau, voor een verjaardag, Moederdag of de feestdagen? Dan is een cadeaubon van FOTOlief een leuk idee! Je kiest zelf het bedrag. € 10,-/€ 15,-/€ 25,-/€ 50,- of een volledige fotoshoot; het kan allemaal.

Na betaling zijn er drie opties: [1] de bon met een unieke code per e-mail ontvangen, [2] de bon uitgeprint en leuk ingepakt bij mij in Barendrecht ophalen, of [3] de bon voor € 2,95 extra per brievenbuspost laten versturen. Bij ophalen kun je ook contant betalen.

De cadeaubon is onbeperkt geldig. Hierbij geldt wel dat eventuele weekendtoeslag, reis- en parkeerkosten (indien van toepassing en niet reeds door gever voldaan) en eventuele prijsstijgingen bijbetaald dienen te worden. Zie prijzen voor meer informatie.

Op fotoshoots die met een cadeaubon zijn geboekt, zijn de 10 heldere afspraken van toepassing.

Mail naar martine@foto-lief.nl om een cadeaubon te bestellen.

PS. Bij elke 50 likes op de Facebookpagina van FOTOlief maak je kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-!

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je professioneel wilt laten vastleggen voor later.