• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Cadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau!

cadeaubon fotoshoot FOTOlief fotograaf BarendrechtWord je enthousiast van de foto’s in mijn portfolio en wil je iemand (gedeeltelijk) een fotoshoot cadeau geven? Bijvoorbeeld als felicitatie voor de zwangerschap, als kraamcadeau, voor een verjaardag, Moederdag of de feestdagen? Kies dan voor een cadeaubon van FOTOlief! Je kiest zelf het bedrag. € 25,-/€ 50,-/€ 75,- of een volledige fotoshoot; het kan allemaal.

Na betaling zijn er drie opties: [1] de bon met een unieke code per e-mail ontvangen, [2] de bon uitgeprint en leuk ingepakt bij mij in Barendrecht ophalen, of [3] de bon voor € 3,95 extra per brievenbuspost laten versturen. Bij ophalen kun je ook contant betalen.

De cadeaubon is onbeperkt geldig. Hierbij geldt wel dat eventuele reis- en parkeerkosten (indien van toepassing en niet reeds door gever voldaan) en prijsstijgingen bijbetaald dienen te worden. Zie prijzen voor meer informatie.

Houd er rekening mee dat ik fotoshoots alleen inplan op werkdagen (tussen 9.30 en 13.30 uur) en niet in weekenden. Daarbij geldt vol = vol. Bij cadeaubonnen voor newbornshoots zet ik de uitgerekende datum in mijn agenda.

Op fotoshoots die met een cadeaubon zijn geboekt, zijn de 10 heldere afspraken van toepassing. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Inwisselen voor andere fotopakketten is wel mogelijk. De waarde wordt dan verrekend; een bijbetaling voor duurdere pakketten of extra digitale foto’s/fotoproducten bij goedkopere pakketten.

Mail naar martine@foto-lief.nl om een cadeaubon te bestellen.

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.