• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Fotoproducten

Een tastbare herinnering

Na een fotoshoot bij FOTOlief ontvang je de foto’s digitaal in hoge resolutie via een downloadlink. Maar eigenlijk is er niets mooier dan een tastbare herinnering. Met de fotoproducten die je bestelt via FOTOlief ben je verzekerd van de beste kwaliteit op professionele materialen. Bijkomend voordeel is dat ik je het werk uit handen neem. Een aantal mogelijkheden:

Fotoafdrukken
Met een minimale afname van vijf stuks laat je de foto’s afdrukken op écht fotopapier. Plak ze daarna ‘old school’ in een album of doe ze in een mooie wissellijst. Uiteraard kies je zelf het formaat en of je de foto’s op mat of glanzend papier wilt ontvangen.
Formaten en prijzen (andere formaten op aanvraag):

  • 10×15 cm € 1,50
  • 13×13 en 13×19 cm € 2,50
  • 15×15 en 15×22 cm € 3,-
  • 20×20 en 20×30 cm € 4,-

Harmonicaboekje
Een leuk alternatief is het harmonicaboekje. In dit boekje van 9×11 cm passen zo’n tien foto’s van de fotoshoot. Het boekje past gemakkelijk in je tas, zodat je de foto’s altijd bij je hebt en aan iedereen kunt laten zien. Daarnaast staat het boekje gewoon leuk op de kast! Een harmonicaboekje kost € 17,95.

Trouwalbum FOTOliefFotoalbum
De foto’s van een fotoshoot zijn je vaak heel dierbaar. Zeker als het gaat om foto’s van jullie trouwdag of pasgeboren baby. Deze foto’s verdienen een plekje in een luxe fotoalbum. Fotoalbums zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. In overleg kiezen we wat bij jullie past. De opmaak van het album is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Een klein album van 15×21 cm met een fotokaft en 26 pagina’s is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf € 45,-. Andere formaten en prijzen op aanvraag.

Canvas en fotoblok (aanrader!)
Sommige foto’s zijn zo bijzonder dat ze een plekje aan de muur verdienen. Kies dan voor een hoge kwaliteit canvas. Een alternatief voor canvas is een houten fotoblok. Sinds ik er een aantal voor klanten heb mogen bestellen, ben ik er helemaal weg van! Een fotoblok kun je ophangen of neerzetten. Meer informatie en voorbeelden vind je hier. Prijzen zijn op aanvraag.

Levering
Alle fotoproducten worden eerst bij mij afgeleverd, zodat ik ze kan controleren op kwaliteit. Producten die met brievenbuspost komen, stuur ik per post naar je door. Producten die als pakket geleverd worden, kun je bij mij afhalen. Wil je deze bezorgd hebben, dan kan dat voor € 6,95 extra. De levertijd is maximaal twee weken nadat je besteld en betaald hebt.

FOTOlief: fotografie van bijzondere momenten

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen... Foto’s maken deze herinneringen levendig. Ze brengen je weer even terug bij dát moment. Een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.

Secured By miniOrange