• +31 6 24226977
  • martine@foto-lief.nl

Wie ben ik?

Martine de Kluiver

Welkom! Leuk dat je komt kijken wie ik ben 🙂 Ik ben Martine de Kluiver, geboren in 1983 in Rotterdam. In 2010 ben ik getrouwd met Martijn en samen met onze twee kindjes en onze kat wonen we in Barendrecht.

Na de opleiding HBO Communicatie heb ik jaren gewerkt als communicatiemedewerker in de ouderenzorg. Daarnaast was fotografie een hobby die vooral tot uiting kwam tijdens onze reizen. Door de komst van onze kinderen in 2012 en 2014 groeide die hobby uit tot een passie waar ik eind 2015 besloot mijn werk van te maken. Ik bedacht FOTOlief en ben langzaamaan deze website gaan bouwen en cursussen gaan volgen (zie onderstaand overzicht). Intussen heb ik me gespecialiseerd in familiefotografie, van liefde tot gezin en alles wat daar tussenin zit. In 2017 breidde ik mijn portfolio uit met trouwfotografie.

Kies je voor FOTOlief, dan kies je voor foto’s die rust uitstralen en tijdloos zijn. Bij alle fotoshoots draait het om de mensen, kinderen en baby’s die ik met mijn camera zo puur en spontaan mogelijk mag vastleggen.

Op alle foto’s op deze website, de Facebookpagina en het Instagram-account van FOTOlief rust copyright.

Portfolio

FOTOlief: pure en spontane fotografie van alles wat met liefde en familie te maken heeft!